Piškotki

Da bi vam lahko nudili popolno uporabniško izkušnjo, uporabljamo "piškotke" (cookies).
Z nadaljnjo uporabo našega portala se strinjate z uporabo piškotkov.

Glasbena skrinjica

Glasbena skrinjica

Oddaja ki jo Viktorija uspešno vodi že na radiu Veseljak, se vsak torek odpira tudi na televiziji.

Glasba je univerzalni jezik, ki ga razumemo vsi. Iz nas izvablja različna čustva, od solz do smeha, spominov … Glasba nas spremlja ob najpomembnejših trenutkih v življenju in nam omogoča, da se kasneje v življenju ob poslušanju teh melodij spomnimo vsakega trenutka kot da bi bilo včeraj. Večina od nas si ne zna predstavljati življenja brez glasbe. Kamorkoli se obrnemo nas spremlja preko radijskega sprejemnika, televizije ali pa kar v živo. Včasih pa si še posebej zaželimo videti in slišati kakšno melodijo in prav temu je namenjena oddaja Glasbena skrinjica, v kateri vam bo Viktorija vsak torek ob 20:30 izpolnjevali vaše glasbene želje.

 

Glasbene želje si lahko zaželite s telefonskim klicem v studio na telefonsko številko: 01/588 06 96.


Pošljite nam sms sporočilo na 3737 s ključno besedo VES TV naslov pesmi in izvajalca (cena poslanega sporočila je 0,49 eur z ddv).


Lahko nam pišete na naš Facebook profil. Všečkajte našo stran in si zaželite željo.


 

SPLOŠNI POGOJI

 

Oddaja poteka vsak torek od 20.30 do 22.00 v živo na programi televizije Veseljak. Gledalci lahko sodelujejo v oddaji in si zaželijo glasbeno željo.


Za klic v studio in pogovor v živo, lahko pokličete na telefonsko številko 01 588 06 96. Televizija Veseljak ne zagotavlja povezave v studio ob klicu. Pogovor v živo je odvisen od zasedenosti linije in poteka same oddaje.


Za SMS glasbeno željo, pošljite sms sporočilo na številko 3737 s ključno besedo VES TV naslov pesmi in izvajalca. Cena poslanega sms je 0,49 eur z ddv. Ostale stroške, določa vaš mobilni operater. Televizija Veseljak ne zagotavlja izpolnitve glasbene želje ob prejetem sms sporočilu. Televizija si pridržuje pravico neizpolniti glasbeno željo, če željenega videospota ni v bazi videospotov televizije Veseljak. Televizija Veseljak si pridržuje neizpolniti glasbeno željo, če sam potek oddaje in količina prejetih sms sporočil in glasbenih želja preko ostalih kanalov tega časovno ne omogoča.


Za glasbene želje preko Facebook profila televizije Veseljak, nam pišite na naš profil in si zaželite željo. V primeru, da željenega videospota ni v bazi videospotov televizije, se videospot ne bo zavrtel. Televizija Veseljak ne zagotavlja, da se bo glasbena želja poslana preko Facebook profila televizije, tudi zavrtela.


 

Splošni pogoji veljajo od 04.09.2012


 

Veseljak TV d.o.o.

Papirniški trg 17, Ljubljana

RSS In Twitter Facebook

© 2012 Salomon d.o.o.

Vse pravice pridržane